Menu
Autex Frontier Baffles

Autex Frontier Project York Complete

As part of our client’s headquarters refurbishment, we installed Autex Frontier Panels throughout their new restaurant.

The images below show the frontier panels near the food counter. They were placed here to help reduce noise coming from a busy kitchen they help give staff members a more efficient and less noisy working environment.

 

Autex Frontier Baffles Kitchen Baffles

 

If you would like to know more about Autex’s materials and panels. Get in touch by clicking the link below and speak to one of our team.

Get A Free Quote

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close